Please sign in to your GRAPHISOFT ID

Fields are required.

Email
Password

Forgot password?

BIM Szerver 19 Update 7012          

Ez a frissítés egy fontos javítást tartlamaz, ami egy, az ARCHICAD Update 7006-os build-ben található, regressziós hibát javít: A 'Mindenki' felhasználói csoportra beállított alap jogosultság nem volt látható a BIM Szerver Manager hozzáférési paneljén.
Ez egy feltételekhez kötött frissítés, ami azt jelenti hogy szükséges hozzá az ARCHICAD 19 Update Build 7006 előzetes telepítése.
A telepítő csomag csak a BIM Szervert frissíti. Az ARCHICAD-et nem frissíti, de a frissített BIM szerver és az ARCHICAD 19 7006 buildjei problémamentesen működnek egymással.


Letöltés

A következő nyelvi verziókra tesztelve: ARCHICAD 19 AUS, AUT, BRA, CHI, CHE, CZE, FIN, FRA, GER, GRE, HUN, INT, ITA, JPN, NED, NOR, NZE, POL, POR, RUS, SPA, SWE, TUR, UKI, USA, KOR, TAI
Utoljára módosítva: Oct 28, 2016


Információk a Telepítőről


Fontos információk Csapatmunka felhasználóknak

Az ARCHICAD kliens applikációk Csapatmunkához akkor használhatók, ha össze vannak kapcsolódva egy GRAPHISOFT BIM Szerver-rel. A kliens ARCHICAD, és a BIM Szerver verzió száma (vagy "build" száma) már nem kell hogy azonos legyen, mert külön-külön is megjelenhetnek hozzájuk javítások. Viszont a Csapatmunka használatához a különböző termékeknek kompatibiliseknek kell lenniük. A kompatibilitási táblázat segít abban, hogy megtalálja minden programhoz az elérhető kompatibilis Frissítést.


Javított hibák listája

Ez a frissítés a következő hibát javítja:


Korábbi ARCHICAD 19 frissítések