Please sign in to your GRAPHISOFT ID

Fields are required.

Email
Password

Forgot password?

ARCHICAD 20 Update 4020           

Ez az Update számos fontos fejlesztést tartalmaz a kiadott ARCHICAD 20 verzióhoz képest. A 20-as verziótól az ARCHICAD és a BIM Server Update-k két külön csomagban érhetők el. Az ARCHICAD Update csak az ARCHICAD-et és a telepített GRAPHISOFT Add-On-okat és Goodie-kat frissíti, míg a BIM Server Update csak a telepített BIM Server-t.

A BIM Server 20 Update 4017 az utolsó elérhető verzió, mely kompatibilis ezzel az ARCHICAD Update-tel. A BIM Server 20 Update 4017 telepítéséhez először a BIM Server 20 Update 4009 installálása szükséges.


Letöltés

A következő nyelvi verziókra elérhető: ARCHICAD 20 AUS, AUT, BRA, CHE, CHI, CZE, FIN, FRA, GER, GRE, HUN, INT, ITA, JPN, KOR, NED, NOR, NZE, POL, POR, RUS, TAI, TUR, SPA, SWE, UKI, USA  
Utoljára módosítva: 2017. január 13.

Windows

macOS


Információk a Telepítőről

ARCHICAD esetén

GRAPHISOFT BIM Server esetén


Az Update egyszerre több gépen történő telepítése

A részleteket ezen az angol nyelvű oldalon olvashatja.


Fontos információk Csapatmunka felhasználóknak

Az ARCHICAD kliens applikációk Csapatmunkához akkor használhatók, ha össze vannak kapcsolódva egy GRAPHISOFT BIM Server-rel vagy GRAPHISOFT BIMcloud-dal. A 20-as verziótól a kliens ARCHICAD, a BIM Server és a BIMcloud verzió száma (vagy "build" száma) már nem azonos, mert külön-külön is megjelenhetnek hozzájuk javítások. Viszont a Csapatmunka használatához a különböző termékeknek kompatibiliseknek kell lenniük. A kompatibilitási táblázatban találhatók minden programhoz a kegújabb elérhető Update-k.

A kapcsolódó BIMcloud Update letöltési oldal itt érhető el.


Javított hibák listája

Az ebben az ARCHICAD 20 frissítésben javított hibák listáját ezen az angol nyelvű oldalon találja.


Korábbi ARCHICAD 20 Frissítések