Please sign in to your GRAPHISOFT ID

Fields are required.

Email
Password

Forgot password?

ARCHICAD 20 Update 7001           

 

FONTOS INFORMÁCIÓ: Az ARCHICAD Update Windows verziója visszahívásra került egy olyan kurzor pontatlansági hiba miatt ami 150%-os kijelző átskálázásnál vagy efölött jelentkezik. Mac-es felhasználókat nem érinti ez a probléma
A GRAPHISOFT hamarosan egy új verziót ad ki a hiba javítására a Windowsos felhasználóknak. Bővebben a problémáról, valamint megoldási javaslatokról ebben az angol nyelvű cikkben olvashat.

Ez az Update számos fontos fejlesztést tartalmaz a kiadott ARCHICAD 20 verziójához képest. A 20-as verziótól az ARCHICAD és a BIM Server Updatek két külön csomagban érhetők el. Az ARCHICAD Update csak az ARCHICAD-et, a telepített GRAPHISOFT Add-On-okat és Goodie-kat frissíti, míg a BIM Server Update csak a telepített BIM Server-t.

A legújabb frissítések eléréséhez használja az ARCHICAD Súgó menüpontja alatti Frissítések ellenőrzése parancsot.


Letöltés

A következő nyelvi verziókra tesztelve: ARCHICAD 20 AUT, AUS, BRA, CHE, CHI, CZE, FIN, FRA, GER, GRE, HUN, INT, ITA, JPN, KOR, NED, NOR, NZE, POL, POR, RUS, SPA, SWE, TAI, TUR, UKI, USA
Utoljára módosítva: 2018. február 22.

Windows

macOSInformációk a Telepítőről

ARCHICAD esetén

GRAPHISOFT BIM Server esetén


Az Update egyszerre több gépen történő telepítése

A részleteket ezen az angol nyelvű oldalon olvashatja.


Fontos információk Csapatmunka felhasználóknak

Az ARCHICAD kliens applikációk Csapatmunkához akkor használhatók, ha össze vannak kapcsolódva egy GRAPHISOFT BIM Server-rel vagy GRAPHISOFT BIMcloud-dal. A 20-as verziótól a kliens ARCHICAD, a BIM Server és a BIMcloud verzió száma (vagy "build" száma) már nem azonos, mert külön-külön is megjelenhetnek hozzájuk javítások. Viszont a Csapatmunka használatához a különböző termékeknek kompatibiliseknek kell lenniük. A kompatibilitási táblázatban találhatók minden programhoz a legújabb elérhető Update-k.

A kapcsolódó BIMcloud Update letöltési oldal itt érhető el.


Javított hibák listája

Az ebben az ARCHICAD 20 frissítésben javított hibák listáját ezen az angol nyelvű oldalon találja.


Korábbi ARCHICAD 20 Frissítések