Please sign in to your GRAPHISOFT ID

Fields are required.

Email
Password

Forgot password?

BIM Szerver 20 Update 4017          

Ez a frissítés egy fontos javítást tartlamaz, ami egy, a BIM Szerver Update 4009-es build-ben található, regressziós hibát javít: A 'Mindenki' felhasználói csoportra beállított alap jogosultság nem volt látható a BIM Szerver Manager hozzáférési paneljén.
Ez egy feltételekhez kötött frissítés, ami azt jelenti hogy szükséges hozzá a BIM Szerver 20 Update Build 4009 előzetes telepítése.
A telepítő csomag csak a BIM Szervert frissíti. Az ARCHICAD-et nem frissíti, de a frissített a BIM szerver és az ARCHICAD 20 4009-es és 4012-es buildjei problémamentesen működnek egymással.


Letöltés

A következő nyelvi verziókra tesztelve: ARCHICAD 20 AUS, AUT, BRA, CHE, CZE, FIN, FRA, GER, HUN, INT, ITA, JPN, NED, NOR, NZE, POL, RUS, SPA, SWE, UKI, USA
Utoljára módosítva: October 28, 2016.


Információk a Telepítőről


Fontos információk Csapatmunka felhasználóknak

Az ARCHICAD kliens applikációk Csapatmunkához akkor használhatók, ha össze vannak kapcsolódva egy GRAPHISOFT BIM Szerver-rel. A 20-as verziótól a kliens ARCHICAD, és a BIM Szerver verzió száma (vagy "build" száma) már nem kell hogy azonos legyen, mert külön-külön is megjelenhetnek hozzájuk javítások. Viszont a Csapatmunka használatához a különböző termékeknek kompatibiliseknek kell lenniük. A kompatibilitási táblázat segít abban, hogy megtalálja minden programhoz az elérhető kompatibilis Frissítést.


Javított hibák listája

Ez a frissítés a következő hibát javítja:


Korábbi ARCHICAD/BIM Szerver 20 frissítések