Please sign in to your GRAPHISOFT ID

Fields are required.

Email
Password

Forgot password?

Try ARCHICAD

Library Part Maker 23

LPM


A Library Part Maker 23 (LPM) az ARCHICAD egy kiegészítője, amellyel egyszerűbben és hatékonyabban hozhatók létre egyedi, GDL alapú könyvtári elemek. Segítségével a diákok, gyártók és építészek a GDL programozás mindenfajta ismerete nélkül használhatnak egy, a könyvtári elemek létrehozására szolgáló interaktív eszközt. A Library Part Maker a BIM (épületinformációs modellezés) betűszó „I” elemére, azaz az információra fókuszál, az ágazati szabványoknak megfelelően. A kiegészítő adatalapú megközelítése mellett a felhasználói szabadságról is gondoskodik tervezés közben. Ez jól kiegészíti a GRAPHISOFT termékekre jellemző szoftverfejlesztési hangsúlyt, melynek célja, hogy felhasználóink gyakorlatilag bármilyen egyéni tartalmat létre tudjanak hozni.

Library Part Maker - 3D tárgyak létrehozása könnyen, gyorsan

Fontos: A Library Part Maker az Előfizetési Szolgáltatási Megállapodás felhasználói számára elérhető a következő országokban: Egyesült Királyság (UAS), Egyesült Államok (ARCHIPLUS), Németország (ArchiCARD), Ausztria (ArchiCARD), Olaszország (Contratto Di Aggiornamento e Assistenza), Brazília (ARCHIPlus), Oroszország/Ukrajna (Сервисный контракт), Mexikó (Archiplus), Magyarország (Szoftverkövetési Szolgáltatás). Az ARCHICAD próba- és oktatási licenceivel is használható.

Információ

  • Részletes könyvtári elemek létrehozása egyszerűen az ARCHICAD-hez: általános tárgyak, ajtók, ablakok, tetőablakok, lámpák, MEP könyvtári elemek (korlátlanul használható a 23-es verziójú MEP könyvtárral és a GRAPHISOFT MEP Modellezővel – a MEP Modellező az ARCHICAD önálló kiegészítője, amelyhez külön licenc szükséges).
  • Léptékfüggő 2D alaprajzi jelek és 3D megjelenítések gyors létrehozása: részletesség alapú tárgyak a hagyományos dokumentációhoz, valamint BIM alapú munkafolyamatok az építőipar különböző területeihez.
  • A könyvtári elemekre vonatkozó nemzeti szabványoknak való megfelelés egyszerűen, a tulajdonságelrendezések személyre szabásával.
  • Saját adatok hozzácsatolása a könyvtári elemek tárgyaihoz – ez az „I” BIM-ben: A táblázatokban lévő adatok importálása egyetlen kattintással; az adatminőség javítása és az ömlesztett adatkészletek egyszerűbb importálása; a termékadatokat tartalmazó sablonok adatkövetelményeinek való megfelelés.


Library Part Maker 23 HUN (Build 3007)

Kompatibilis a következő ARCHICAD 23 nyelvi verzióval: HUN

Fontos megjegyzések

  • Fontos megjegyzések A Library Part Maker 23 használatához be kell tölteni az MEP könyvtárat hogy teljesen működőképes MEP elemeket készíthessen. (Ha nincs betöltve az MEP könyvtár, az LPM sablon hiányzó könyvtárként jelzi azt.)
LPMlogo

Letöltés

Utolsó módosítás: 2019. nov. 12.


Az ARCHICAD 23 Library Part Maker telepítése:

1
Az ARCHICAD licencnek SSA típusú licencnek kell lennie. (Az LPM próba- és oktatási licenccel is használható.)

2

A telepítés előtt győződjön meg arról, hogy az ARCHICAD 22 telepítve van a gépére és nem fut.

3

Az LPM telepítéséhez a Rendszergazda jogosultsággal kell bejelentkeznie.

4

Indítsa újra az ARCHICAD-et.

5

Az Új terv párbeszédablakban válassza a Library Part Maker 22-es sablon lehetőséget.

u

Megjegyzések az eltávolításhoz:

Windows:
Nyissa meg a Windows Vezérlőpultot, és válassza a „Programok és szolgáltatások” lehetőséget az összes LPM kiegészítő számítógépről történő eltávolításához. A másik lehetőség, ha megkeresi az ARCHICAD mappáját, és lefuttatja az „Uninstall.LPM” (LPM.eltávolítása) almappában lévő eltávolítóprogramot.

Mac OS X:
Keresse meg az ARCHICAD mappáját, és kattintson az „Uninstall.LPM” (LPM.eltávolítása) almappában lévő eltávolítóprogramra. Ezzel elindítja az eltávolítóprogramot, amely az LPM összes összetevőjét törli a számítógépről.


Korábbi Library Part Maker verziók

A korábbi Library Part Maker kiegészítők telepítőfájljai letölthetők innen.