Please sign in to your GRAPHISOFT ID

Fields are required.

Email
Password

Forgot password?

ARCHICAD 19 Update 7006           

Ez az Update számos fontos fejlesztést tartalmaz a kiadott ARCHICAD 20 verzióhoz képest, többek között a macOS 10.12 Sierra-val kapcsolatos javításokat is. Mielőtt macOS 10.12 Sierra-ra frissít, győződjön meg róla, hogy ezek az ARCHICAD és BIM Server Update-k sikeresen feltelepültek!

A telepítő csomag az ARCHICAD-et, a BIM Szerver-t és minden egyéb komponenst frissíti: a BIMx-et, a MEP Modeler-t továbbá minden GRAPHISOFT által kiadott Add-On-t és Kiegészítőt. Alkalmazható minden licensz típusra (kereskedelmi, oktatási, próba verziókra). Kérjük, használja a Frissítések ellenőrzése... parancsot az ARCHICAD Súgó menüpontjában!


Download

A következő nyelvi verziókra elérhető: ARCHICAD 19 AUS, AUT, BRA, CHI, CZE, FIN, FRA, GER, GRE, HUN, INT, ITA, JPN, KOR, NED, NOR, NZE, POL, POR, RUS, SPA, SWE, TAI, TUR, UKI, USA
Utoljára módosítva: 2016. október 28.


Információk a Telepítőről

ARCHICAD esetén

GRAPHISOFT BIM Server esetén


Fontos információk Csapatmunka felhasználóknak

*Az ArchiCAD programmal kapcsolódhat GRAPHISOFT BIM Szerverhez vagy GRAPHISOFT BIMcloudhoz. Ez a frissítés alkalmazható az ArchiCAD programhoz és a GRAPHISOFT BIM Szerverhez programhoz. A GRAPHISOFT BIMcloud frissítés erről az angol nyelvű oldalról érhető el.


Az Update egyszerre több gépen történő telepítése

A részleteket ezen az angol nyelvű oldalon olvashatja.


Javított hibák listája

Az ebben az ARCHICAD 19 frissítésben javított hibák listáját ezen az angol nyelvű oldalon találja.


Korábbi ARCHICAD 19 Frissítések