Please sign in to your GRAPHISOFT ID

Fields are required.

Email
Password

Forgot password?

ARCHICAD 19 Update 8000           

 

Ez az Update számos fontos fejlesztést tartalmaz a kiadott ARCHICAD 19 verzióhoz képest. A telepítő csomag frissíti az ARCHICAD-et, a BIM Server-t és minden egyéb komponenst: a BIMx-t, a MEP Modeler-t, továbbá minden GRAPHISOFT által kiadott Add-On-t és kiegészítőt.

A legújabb frissítések eléréséhez kérjük, használja a Frissítések ellenőrzése... parancsot az ARCHICAD Súgó menüpontjában!

Ebben a frissítésben megnöveltük a BIM Szerver adatbázis terhelhetőségét. De néhány régi MAC-es hardware-en mint például a Mac mini 5400 RPM-es hd-vel ez teljesítmény problémákhoz vezethet. Bővebben erről a Help Centerünkön olvashat angolul.


Letöltés

A következő nyelvi verziókra elérhető: ARCHICAD 19 AUS, AUT, BRA, CHE, CHI, CZE, FIN, FRA, GER, GRE, HUN, INT, ITA, JPN, KOR, NED, NOR, NZE, POL, POR, RUS, SPA, SWE, TAI, TUR, UKI, USA
Utoljára módosítva: 2017. február 22.


Információk a Telepítőről

ARCHICAD felhasználóknak

GRAPHISOFT BIM Server felhasználóknak


Az Update egyszerre több gépen történő telepítése

A részleteket ezen az angol nyelvű oldalon olvashatja.


Fontos információk Csapatmunka felhasználóknak

*Az ArchiCAD programmal kapcsolódhat GRAPHISOFT BIM Szerverhez vagy GRAPHISOFT BIMcloudhoz. Ez a frissítés alkalmazható az ArchiCAD programhoz és a GRAPHISOFT BIM Szerverhez programhoz. A GRAPHISOFT BIMcloud frissítés erről az angol nyelvű oldalról érhető el.


Javított hibák listája

Az ebben az ARCHICAD 19 frissítésben javított hibák listáját ezen az angol nyelvű oldalon találja.


Korábbi ARCHICAD 19 Frissítések