Please sign in to your GRAPHISOFT ID

Fields are required.

Email
Password

Forgot password?

ARCHICAD 20 Update 4012         

Ez az Update számos fontos fejlesztést tartalmaz a kiadott ARCHICAD 20 verzióhoz képest, többek között a macOS 10.12 Sierra-val kapcsolatos javításokat is. Mielőtt macOS 10.12 Sierra-ra frissít, győződjön meg róla, hogy ezek az ARCHICAD és BIM Server Update-k sikeresen feltelepültek!

A 20-as verziótól az ARCHICAD és a BIM Server Update-k két külön csomagban érhetők el. Az ARCHICAD Update csak az ARCHICAD-et és a telepített GRAPHISOFT Add-On-okat és Goodie-kat frissíti, míg a BIM Server Update csak a telepített BIM Server-t.


Letöltés

A következő nyelvi verziókra elérhető: ARCHICAD 20 AUS, AUT, BRA, CHE, FIN, FRA, GER, HUN, INT, NED, NOR, NZE, POL, RUS, SPA, UKI, USA
Utoljára módosítva: 2016. október 25.

Windows

macOSInformációk a Telepítőről

ARCHICAD esetén

GRAPHISOFT BIM Szerver esetén


Az Update egyszerre több gépen történő telepítése

A részleteket ezen az angol nyelvű oldalon olvashatja.


Fontos információk Csapatmunka felhasználóknak

Az ARCHICAD kliens applikációk Csapatmunkához akkor használhatók, ha össze vannak kapcsolódva egy GRAPHISOFT BIM Server-rel vagy GRAPHISOFT BIMcloud-dal. A 20-as verziótól a kliens ARCHICAD, a BIM Server és a BIMcloud verzió száma (vagy "build" száma) már nem azonos, mert külön-külön is megjelenhetnek hozzájuk javítások. Viszont a Csapatmunka használatához a különböző termékeknek kompatibiliseknek kell lenniük. A kompatibilitási táblázatban találhatók minden programhoz a kegújabb elérhető Update-k.

A kapcsolódó BIMcloud Update letöltési oldal itt érhető el.


Javított hibák listája

Az ebben az ARCHICAD 20 frissítésben javított hibák listáját ezen az angol nyelvű oldalon találja.


Korábbi ARCHICAD 20 Frissítések