Please sign in to your GRAPHISOFT ID

Fields are required.

Email
Password

Forgot password?

ARCHICAD 20 Update 7001-7005           

 

A Windows operációs rendszeren felmerült kurzor pontatlansági hibát ebben az Update-ben javítottuk. A hibáról bővebben ebben az angol nyelvű cikkben olvashat.

Ez az Update számos fontos fejlesztést tartalmaz a kiadott ARCHICAD 20 verziójához képest. A 20-as verziótól az ARCHICAD és a BIM Server Updatek két külön csomagban érhetők el. Az ARCHICAD Update csak az ARCHICAD-et, a telepített GRAPHISOFT Add-On-okat és Goodie-kat frissíti, míg a BIM Server Update csak a telepített BIM Server-t.

A legújabb frissítések eléréséhez használja az ARCHICAD Súgó menüpontja alatti Frissítések ellenőrzése parancsot.


Letöltés

A következő nyelvi verziókra tesztelve: ARCHICAD 20 AUT, AUS, BRA, CHE, CHI, CZE, FIN, FRA, GER, GRE, HUN, INT, ITA, KOR, NED, NOR, NZE, POL, POR, RUS, SPA, SWE, TAI, TUR, UKI, USA
Utoljára módosítva: 2018. március 2.

Windows

macOSInformációk a Telepítőről

ARCHICAD esetén

GRAPHISOFT BIM Server esetén


Az Update egyszerre több gépen történő telepítése

A részleteket ezen az angol nyelvű oldalon olvashatja.


Fontos információk Csapatmunka felhasználóknak

Az ARCHICAD kliens applikációk Csapatmunkához akkor használhatók, ha össze vannak kapcsolódva egy GRAPHISOFT BIM Server-rel vagy GRAPHISOFT BIMcloud-dal. A 20-as verziótól a kliens ARCHICAD, a BIM Server és a BIMcloud verzió száma (vagy "build" száma) már nem azonos, mert külön-külön is megjelenhetnek hozzájuk javítások. Viszont a Csapatmunka használatához a különböző termékeknek kompatibiliseknek kell lenniük. A kompatibilitási táblázatban találhatók minden programhoz a legújabb elérhető Update-k.

A kapcsolódó BIMcloud Update letöltési oldal itt érhető el.


Javított hibák listája

Az ebben az ARCHICAD 20 frissítésben javított hibák listáját ezen az angol nyelvű oldalon találja.


Korábbi ARCHICAD 20 Frissítések