Please sign in to your GRAPHISOFT ID

Fields are required.

Email
Password

Forgot password?

ARCHICAD 16 Kiegészítések

Ezen kiegészítések az ARCHICAD kódon alapuló prorgramkiegészítések, melyekhez a Graphisoft a továbbiakban már nem nyújt támogatást. Mindenki saját felelősségre használhatja őket, azonban előfordulhatnak bennük hibák melyek már nem lesznek javítva, frissítve.
Ezen kiegészítések az ARCHICAD 16 (3006-os buildszámához) tartoznak. Mielőtt letöltené valamelyiket, győződjön meg arról, hogy az ARCHICAD-je ilyen build-számú. (Ezt a 'Súgó' menü 'Licencinformáció' menüpontjában teheti meg.) Ha nem megfelelő a build szám, akkor a kiegészítő telepítése után futtassa le újra az ARCHICAD javító csomagot, amit a 'Súgó' menü 'Ellenőrizd a Frissítéseket' parancs segítségével érhet el. Igy a frissítés ezen kiegészítőket is aktualizálni fogja.
Töltse le a kívánt állományt, indítsa el a telepítőt és kövesse az utasításokat. Így ez a kiegészítés a következő ARCHICAD indításkor automatikusan betöltődik.
Ha már letöltött egy Kiegészítést az ARCHICAD 16/Kiegészítők mappába (vagy annak valamely almappájába), az ARCHICAD Frissítés telepítő ezt a Kiegészítést is frissíteni fogja. Tehát Önnek nem kell újra letöltenie miután telepített egy új Frissítést.
A Kiegészítő elemek könyvtár része a Kiegészítők és a Belsőtér Varázsló telepítőinek, tehát nem szükséges külön telepíteni.

3D Studio Bemenet
Read Me

10.9 MB

5.4 MB
Kiegészítők
Read Me

11.9 MB

6.5 MB
Ellenőrizd a duplikátumokat
Read Me

10.9 MB

5.5 MB
Építés szimuláció
Read Me

11.2 MB

5.6 MB
Belsőtér varázsló
Read Me

11.2 MB

5.8 MB
Metsződések fóliakombinációkban
Read Me

10.7 MB

5.2 MB
Felülethálóból tető
Read Me

10.8 MB

5.4 MB
Poligon számoló
Read Me

11 MB

5.4 MB
Profiler
Read Me

11 MB

5.6 MB
RAL Színek
Read Me

10.8 MB

5.3 MB
Utoljára módosítva : July 13, 2012
Használati feltételek
Ezen kiegészítők nem részei az ARCHICAD programcsomagnak. A Graphisoft nem vállal felelősséget hibátlan működésükért. A letöltéssel elfogadja, hogy a Graphisoft (és beszállítói) semmilyen felelősséget nem vállalnak a használatuk következményeként esetlegesen előforduló adatvesztésért vagy egyéb károkért.

Korábbi letöltések

Letöltések az ARCHICAD 15-höz

Letöltések az ARCHICAD 14-hez és ARCHICAD 14 Kiegészítések

Letöltések az ARCHICAD 13-hoz

Letöltések az ARCHICAD 12-höz és ARCHICAD 12 Kiegészítések