Please sign in to your GRAPHISOFT ID

Fields are required.

Email
Password

Forgot password?

ARCHICAD 17 Kiegészítések

Ezen kiegészítések az ARCHICAD kódon alapuló prorgramkiegészítések, melyekhez a GRAPHISOFT a továbbiakban már nem nyújt támogatást. Mindenki saját felelősségre használhatja őket, azonban előfordulhatnak bennük hibák melyek már nem lesznek javítva, frissítve.
Ezen kiegészítések az ARCHICAD 17 (3013-os buildszámához) tartoznak. Mielőtt letöltené valamelyiket, győződjön meg arról, hogy az ARCHICAD-je ilyen build-számú. (Ezt a 'Súgó' menü 'Licencinformáció' menüpontjában teheti meg.) Ha nem megfelelő a build szám, akkor a kiegészítő telepítése után futtassa le újra az ARCHICAD javító csomagot, amit a 'Súgó' menü 'Ellenőrizd a Frissítéseket' parancs segítségével érhet el. Igy a frissítés ezen kiegészítőket is aktualizálni fogja.
Töltse le a kívánt állományt, indítsa el a telepítőt és kövesse az utasításokat. Így ez a kiegészítés a következő ARCHICAD indításkor automatikusan betöltődik.
Ha már letöltött egy Kiegészítést az ARCHICAD 17/Kiegészítők mappába (vagy annak valamely almappájába), az ARCHICAD Frissítés telepítő ezt a Kiegészítést is frissíteni fogja. Tehát Önnek nem kell újra letöltenie miután telepített egy új Frissítést.
A Kiegészítő elemek könyvtár része a Kiegészítők és a Belsőtér Varázsló telepítőinek, tehát nem szükséges külön telepíteni.

3D Studio Bemenet
Read Me

12.4 MB

5.8 MB
Kiegészítők
Read Me

13.4 MB

6.7 MB
Ellenőrizd a duplikátumokat
Read Me

12.4 MB

5.7 MB
Építés szimuláció
Read Me

12.7 MB

6.0 MB
Belsőtér varázsló
Read Me

12.8 MB

6.1 MB
Metsződések fóliakombinációkban
Read Me

12.3 MB

5.6 MB
Felülethálóból tető
Read Me

12.4 MB

5.7 MB
Poligon számoló
Read Me

12.5 MB

5.8 MB
Profiler
Read Me

12.5 MB

5.8 MB
RAL Színek
Read Me

12.3 MB

5.6 MB
Utoljára módosítva : Aug 14, 2013
Használati feltételek
Ezen kiegészítők nem részei az ARCHICAD programcsomagnak. A Graphisoft nem vállal felelősséget hibátlan működésükért. A letöltéssel elfogadja, hogy a Graphisoft (és beszállítói) semmilyen felelősséget nem vállalnak a használatuk következményeként esetlegesen előforduló adatvesztésért vagy egyéb károkért.


Korábbi letöltések

Letöltések az ARCHICAD 16-hoz

Letöltések az ARCHICAD 15-höz

Letöltések az ARCHICAD 14-hez és ARCHICAD 14 Kiegészítések

Letöltések az ARCHICAD 13-hoz

Letöltések az ARCHICAD 12-höz és ARCHICAD 12 Kiegészítések