Please sign in to your GRAPHISOFT ID

Fields are required.

Email
Password

Forgot password?

ARCHICAD 19 Kiegészítések

Ezen kiegészítések az ARCHICAD kódon alapuló prorgramkiegészítések, melyekhez a GRAPHISOFT a továbbiakban már nem nyújt támogatást. Mindenki saját felelősségre használhatja őket, azonban előfordulhatnak bennük hibák melyek már nem lesznek javítva, frissítve.
Ezen kiegészítések az ARCHICAD 19 (3003-os buildszámához) tartoznak. Mielőtt letöltené valamelyiket, győződjön meg arról, hogy az ARCHICAD-je ilyen build-számú. (Ezt a 'Súgó' menü 'Licencinformáció' menüpontjában teheti meg.) Ha nem megfelelő a build szám, akkor a kiegészítő telepítése után futtassa le újra az ARCHICAD javító csomagot, amit a 'Súgó' menü 'Ellenőrizd a Frissítéseket' parancs segítségével érhet el. Igy a frissítés ezen kiegészítőket is aktualizálni fogja.
Töltse le a kívánt állományt, indítsa el a telepítőt és kövesse az utasításokat. Így ez a kiegészítés a következő ARCHICAD indításkor automatikusan betöltődik.
Ha már letöltött egy Kiegészítést az ARCHICAD 19/Kiegészítők mappába (vagy annak valamely almappájába), az ARCHICAD Frissítés telepítő ezt a Kiegészítést is frissíteni fogja. Tehát Önnek nem kell újra letöltenie miután telepített egy új Frissítést.
A Kiegészítő elemek könyvtár része a Kiegészítők és a Belsőtér Varázsló telepítőinek, tehát nem szükséges külön telepíteni.

3D Studio Bemenet
Read Me

8.3 MB

6.2 MB
Kiegészítők
Read Me

9.2 MB

7.0 MB
Ellenőrizd a duplikátumokat
Read Me

8.2 MB

6.0 MB
Építés szimuláció
Read Me

8.3 MB

6.2 MB
Belsőtér varázsló
Read Me

8.4 MB

6.3 MB
Metsződések fóliakombinációkban
Read Me

8.0 MB

5.8 MB
Felülethálóból tető
Read Me

8.1 MB

5.9 MB
Poligon számoló
Read Me

8.1 MB

5.9 MB
Profiler
Read Me

8.3 MB

6.2 MB
RAL Színek
Read Me

8.0 MB

5.8 MB
Last modified : 2015, Szept. 7.
Használati feltételek
Ezen kiegészítők nem részei az ARCHICAD programcsomagnak. A Graphisoft nem vállal felelősséget hibátlan működésükért. A letöltéssel elfogadja, hogy a Graphisoft (és beszállítói) semmilyen felelősséget nem vállalnak a használatuk következményeként esetlegesen előforduló adatvesztésért vagy egyéb károkért.


Korábbi letöltések

Letöltések az ARCHICAD 18-hez

Letöltések az ARCHICAD 17-hez

Letöltések az ARCHICAD 16-hoz

Letöltések az ARCHICAD 15-höz

Letöltések az ARCHICAD 14-hez és ARCHICAD 14 Kiegészítések

Letöltések az ARCHICAD 13-hoz

Letöltések az ARCHICAD 12-höz és ARCHICAD 12 Kiegészítések