Please sign in to your GRAPHISOFT ID

Fields are required.

Email
Password

Forgot password?

ARCHICAD 21 HUN Kiegészítések

A Kiegészítések ingyenesen letölthető GRAPHISOFT által fejlesztett Add-On-ok, amik az ARCHICAD-hez speciális lehetőségeket és funkciókat adnak. Egyetlen fájl, az ARCHICAD 21 Kiegészítések Telepítő letöltése szükséges, ami tartalmazza az összes Kiegészítést. Ezen kiegészítők régi ARCHICAD kódon alapulnak ami már nem támogatott. Használja őket szabadon, de vegye figyelembe hogy a letöltéssel elfogadja, hogy a GRAPHISOFT semmilyen felelősséget nem vállal a használatuk következményeként esetlegesen előforduló adatvesztésért vagy egyéb károkért.

ARCHICAD 21 Kiegészítések Telepítő

 

1

Egyetlen fájl, az ARCHICAD 21 Kiegészítések Telepítő letöltése szükséges, ami tartalmazza az összes Kiegészítést.
Töltse le a telepítőt

ARCHICAD 21 Kiegészítések Telepítő
73.7 MB

69.8 MB
Utoljára módosítva : Szept. 12, 2017

 

2
Megjegyzés: Mielőtt elkezdené a telepítést győződjön meg arról hogy Adminisztrátorként van-e bejelentkezve.
Indítsa el a telepítőt.

Az ARCHICAD Goodies Suite telepítő varázsló segítségével könnyedén telepíthet. A telepítő automatikusan elindul és a fájlokat kicsomagolja egy ideiglenes mappába.
Miután elfogadta a licencszerződést, az ARCHICAD 21 telepítőmappája jelenik meg. Ez lesz a telepítés helye. Ha valami miatt a telepítő nem találja az ARCHICAD 21-es mappát, akkor kérem tallózzon oda manuálisan. A varázsló csak akkor folytatja a telepítést ha a telepítés helye megfelelő, különben egy hibajelzést ad, hogy állítsa be az ARCHICAD 21 telepítési mappáját.
A kiegészítések nevei előtt található négyszögek kipipálásával kiválaszthatja tetszőlegesen, hogy mely Kiegészítések legyenek telepítve. Az egyes kiegészítések listáját itt találja, a nevükre klikkelve eljuthat a leírásukhoz:

Megjegyzés: Azok a kiegészítések amelyek az első telepítéskor nem lettek kiválasztva, a későbbiekben a telepítő újbóli futtatásával feltelepíthetőek.
Megjegyzés: A feltelepített Kiegészítések 3011-es buildszámúak. Ha Önnek egy ennél magasabb buildszámú ARCHICAD-je van, akkor az ARCHICAD Update telepítőt újra le kell futtatnia, hogy a Kiegészítések is a megfelelő buildszámúak legyenek. Mielőtt elkezdene a Kiegészítésekkel dolgozni kérjük tegye meg ezt a lépést. Egy későbbi ARCHICAD frissítés telepítésekor a Kiegészítések automatikusan frissülnek majd.
A telpített Kiegészítések az ARCHICAD újboli indításánál automatikusan betöltődnek.


u

A Kiegészítések eltávolítása:

Windows:
A Windows "Vezérlőpult" alatt válassza a "Programok és szolgáltatások menüt" ha el akarja távolítani az összes Kiegészítést. Valamint az ARCHICAD 21 folderben is használhatja a Uninstall.GDS forlderben az uninstallert az eltávolításra.

Mac OS X:
Az ARCHICAD 21 folder Uninstall.GDS forlderében indítsa el az uninstallert a Kiegészítések eltávolításra.

Megjegyzés: A Kiegészítések eltávolítása a teljes csomagot leszedi. Nincs arra lehetőség hogy egyes Add-On-okat leszedjen másokat pedig fenn hagyjon.
Fontos megjegyzés: Kérjük ne távolítsa el a Java Runtime Environment-et a Kiegészítések eltávolítása előtt.

 

Használati feltételek
Ezen kiegészítők nem részei az ARCHICAD programcsomagnak. A Graphisoft nem vállal felelősséget hibátlan működésükért. A letöltéssel elfogadja, hogy a Graphisoft (és beszállítói) semmilyen felelősséget nem vállalnak a használatuk következményeként esetlegesen előforduló adatvesztésért vagy egyéb károkért.

Korábbi letöltések

Letöltések az ARCHICAD 20-hoz

Letöltések az ARCHICAD 19-hez

Letöltések az ARCHICAD 18-hoz

Letöltések az ARCHICAD 17-hez

Letöltések az ARCHICAD 16-hoz

Letöltések az ARCHICAD 15-höz

Letöltések az ARCHICAD 14-hez